Аптека

 

Бела фарм

 

Вашето здравје- наш приоритет

 
Аптеките БЕЛА ФАРМ ги нудат сите лекови од нашиот пазар, додатоци во исхрана и разновидна козметика од рангот на докажани фирми.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бела фарм акции

 

(27.07.2022-02.08.2022)

 
Magnetrans duo (двоен магнезиум директ прашок со засилено дејство) x2 пакувања плус ПОДАРОК Imunozink таблети за џвакање за возрасни
 
 
 
 
 

Бела фарм акции

 

(27.07.2022-02.08.2022)

 
Magnevital прашок (тројна комбинација од Магнезиум, Цинк и Б витамини) х2 пакувања плус ПОДАРОК Hydrostar Sport прашок за подготовка на 500ml електролитен раствор
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 

За нас

 
БЕЛА ФАРМ ги нуди сите лекови од нашиот пазар, додатоци во исхрана,разновидна козметика од рангот на докажани фирми. Совети од стручен тим, богат асортиман, сите лекови за превенција и лекување, козметика, бебешки храни и додатоци, чаеви и суплементи во исхраната.

Аптека Бела Фарм Неготино (до Музичкото училиште) и аптека Бела Фарм 1 Кавадарци (спроти новата Болница) - со локации прилагодени да бидат поблиску до вас.
 
 
 
 
 

Онлајн аптека

 
 
 

Снабдување со лекови

 
 
 

Медицинска опрема против Ковид-19

 
 
 
 

Медицинска опрема

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бела фарм блог

 
 
 
Последни написи
Сопственичката на Аптеки Бела Фарм, Катерина Арсовска денес извести дека сите аптеки на ПЗУ Бела Фарм работат со Фондот за Здравствено Осигурување на Македонија со што лекови на товар на фондот пациентите може да добијат на 2 локации во Кавадарци и 2 локации во Неготино.Бела Фарм станува пример за ...
Прочитај повеќе...
Емоционалните здравствени тешкотии се јавуват почесто и претставуват привремени нарушувања, но не ретко може да преминат во по сериозни ментални растројства и болести ако со нив не се постапува навремено и ефикасно.Емоционалните здравствени тешкотии се почетни симптоми, кои укажуват на ментално-...
Прочитај повеќе...
ШТО Е ПРИЧИНАТА ЗА ЈАВУВАЊЕ НА ПИГМЕНТИРАНА КОЖА?Пигментацијата претставува обојување, не грижете се ?. Нарушувањата на пигментацијата на кожата влијаат на бојата на делови од вашата кожа. Кожата ја добива својата боја од пигментот наречен меланин. Кога клетките кои создаваат меланин минуваат низ ...
Прочитај повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактираj нè

 
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите аптеки

 

Галерија

 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање